Hej

Velkommen til min blog. Her kan du finde mad, nyttehave, DIY og meninger. Forhåbentlig kan du finde opskrifter, blive inspireret og selv få nye gode ideer. God fornøjelse.

0E78C7AB-4F22-41FE-B421-428B23ED8CBC.jpg
Leverpostej rørt med timian og ristede hasselnødder

Leverpostej rørt med timian og ristede hasselnødder

Lun leverpostej er altid lækkert, men jeg laver meget sjældent leverpostej fra bunden. Dette skyldes nok mest at min datter er vegetar og jeg sjældent inviterer gæster på leverpostej. Men hvis man nu gerne vil have den på julebordet og ikke lige har tid til at lave en leverpostej fra bunden, er det her mit favorit bud på, hvordan man kan gøre en almindelig købe leverpostej til noget helt særligt. Jeg har i al fald aldrig modtaget klager over denne version, når den er sat på bordet - tværtimod.


Opskrift

Ingredienser

  • 450 g leverpostej

  • 1/2 dl fløde

  • 5 kviste frisk timian

  • 1 håndfuld hasselnødder

  • 1 pk bacon

Fremgangsmåde

  • Forvarm din ovn på 150 C

  • Pil bladene af timianen

  • Rist hasselnødderne på en tør pande og nulr det meste af skallen af efter ristningen

  • Hak nødderne i mindre stykker

  • Bland fløde, leverpostej, timianblade og hasselnødder sammen

  • Put den blandede leverpostej i en ovnfast form og lun den i ovnen i ca 20 min

  • Skær baconen i mindre stykker og steg på en pande

  • Tag leverpostejen ud af ovnen og drys baconstykker over

  • Server lun, men skulle der være rester tilbage dur den også fint dagen efter

Cremet tunmousse

Cremet tunmousse

Waldorfsalat

Waldorfsalat